vineri, 17 iulie 2015

Sfaturi pentru un tratament herpes oralOdata cu aparitia acestei probleme legate de herpesul la gura, cu siguranta va doriti si cateva sfaturi pentru un tratament herpes oral, si din acest motiv puteti citi informatiile urmatoare pentru a sti ce trebuie sa faceti. In primul rand pentru tratarea acestui virus este foarte important sa reusiti sa va restabiliti sistemul imunitar, deoarece o imunitate deficitara poate favoriza foarte mult aparitia acestui herpes oral. Acest lucru este posibil ca urmare a faptului ca organismul nu va mai avea puterea sa se lupte cu infectia odata ce este slabit. De asemenea este indicat sa dormiti bine si cat trebuie, in cazul in care suferiti de insemnie, este recomandat sa consumati un ceai calmant inainte de a merge la somn. In cadrul unui tratament herpes oral, este de asemenea indicat sa consumati cat mai multe alimente bogate in vitamina B, vitamina C si fier, deoarece acestea au rolul de a intari oganismul, si de a-l pregati pentru a castiga lupa cu infectia.
Totodata este indicat ca pe perioada unui tratament herpes oral sa consumati cat mai multe mere si ceapa, deoarece acestea contin elemente ce au proprietati antivirale. Pe durata tratamentului trebuie sa fie folosite si creme sau unguente cu aciclovirum, si puteti incepe sa faceti acest lucru chiar de la primele simptome ale herpesului, pentru combaterea sa. In cazul in care veziculele si-au facut deja aparitia aceste creme si unguente nu mai au nici un efect, insa puteti folosi alte tratamente eficiente. Este indicat sa folositi in fiecare zi un balsam de buze cu filtru UV, lamaie, si vitamina C, indiferent de anotimp, deoarece acesta poate proteja buzele atat de soare cat si pe timp de iarna. In cazul in care locuiti cu o persoana care are eruptii herpetice bucale, este indicat sa fiti atenti pentru a nu se transmite virsul si la dumneavoastra. Astfel puteti folosi separat farfurii, tacamuri, persoane, aparate de ras, si alte obiecte care pot favoriza transmiterea virsului. Trebuie sa evitati utilizarea acestor obiecte, deoarece ele sunt cele care vin de cele mai multe ori in contact cu zonele sensibile la aceste infectii.
In cazul in care aveti copii mici, nu trebuie sa ii lasati pe acestia sa bage in gura jucarii pe care le-au folosit si alti copii, si au facut acest lucru. De asemenea este indicat ca la o anumita perioada sa dezinfectati cu apa fiarta si solutie antiseptica farfurii, tacamuri si haine, pentru a preveni astfel de infectii. In momentul in care veziculele herpesului se sparg, si este eliminat lichidul din interiorul acestora, este bine sa nu intrati in contact cu alte persoane deoarece puteti transmite infectia mai departe. Trebuie sa fiti si dumneavoastra atenti si preventivi in cazul in care nu veti dori sa va confruntati cu aceasta problema destul de suparatoare, iar in acest sens puteti folosi cele mai potrivite solutii si produse. Astfel de produse eficiente care pot oferi solutia impotriva herpesului oral le puteti gasi si pe herpesoral.ro iar eficienta lor este recunoscuta. Puteti incepe chiar de acum un tratament herpes oral, in cazul in care va confruntati cu aceasta problema, iar in aceste conditii veti avea posibilitatea sa treceti mai usor peste zilele aveti herpes, deoarece nu vor mai aparea senzatii de intepatura, si durere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu