luni, 23 noiembrie 2015

Tratament rapid pentru herpes oral

Sunt jenante si dureroase. Leziuni herpetice apar ca blistere - pline cu lichid sub suprafata pielii din jurul gurii sau pe buze. Ele se pot sparge si pot continua sa exista pe durata de aproximativ sapte pana la 10 zile. Aceste sapte pana la 10 zile poate fi brutale, dar puteti gasi confort in cai de atac si tratamente naturale.

Aproximativ 90 la suta dintre adulti din intreaga planeta au testul pozitiv pentru virusul care provoaca leziuni herpetice. Cele mai multe dintre aceste persoane nu vor arata probabil simptome, dar unele pot face explozii recurente.

Leziuni herpetice sunt de fapt un simptom al virusului herpes simplex (HSV-1). Atunci cand o persoană contracteaza primul virus, ei vor experimenta o leziune in termen de doar cateva zile. Leziunea initiala poate fi mai rea, insotita de febra, dureri in gat, dureri articulare, dureri de cap .

Dar virusul nu va parasi corpul dupa leziunea initiala; pur si simplu ramane in stare latent in celulele nervoase.

Puseurile pot aparea in orice moment si sunt declansate de lucruri, cum ar fi: stresul, fluctuatiile hormonale, interventii chirurgicale, febra, boli, sau expunerea la soare. Dar in timp ce ele pot fi inevitabile, exista cateva lucruri care le puteti face pentru a calma o leziune. Sigur aveti in casa un tratament rapid pentru herpes oral

1. Lemon Balm

Balsamul de lamaie, un membru din familia mentei, poate ajuta la reducerea timpului de vindecare a unui blister si poate preveni focarele viitoare. Cele mai multe cercetari sugereaza utilizarea unui balsam de buze cu cel puțin 1 la suta balsam de lamaie. Ca o alternativă, o compresă realizată dintr-un infuzie roinita (ceai) poate oferi beneficii similare.

2. Lizina

Lizina este un aminoacid. Puteti gasi disponibil ca un supliment sau in forma crema. Studiile arata ca administrarea de suplimente de lizina poate ajuta la prevenirea herpesului și a preveni viitoarele explozii. Expertii spun, de asemenea, că au luat suplimente de lizina regulat poate reduce intensitatea leziunilor.

3. Reducerea stresului

Deoarece stresul poate provoca virusul herpes sa iasa din hibernare, reducand cantitatea de stres in viata ta este o modalitate de a preveni leziunile herpetice. Meditatie, exerciții fizice regulate, si evitarea cauzelor de stres in viata ta poate ajuta.

4. Gheata

Gheata nu poate reduce durata unui herpes, dar poate usura disconfortul si inflamatia de leziuni herpetice. Aplicați un pachet rece direct pe leziuni pentru un tratament rapid pentru herpes oral.

5. Aloe Vera

Aloe vera este disponibil pe scara larga si poate fi cultivat ca o planta. Studiile au descoperit ca aplicarea acesteia topic poate ajuta la vindecarea leziunilor de herpes genital (HSV-2).

6. Oxid de zinc

Cremele cu oxid de zinc sunt disponibile la farmacii, si puteti gasi, de asemenea, oxid de zinc, in unele de protectie solara. Cercetarile arata ca aplicarea cremei pe zona afectata poate reduce simptomele cum ar fi vezicule, mancarimea, si durerea. Daca-l aplici in termen de 24 de ore pe simptomele care apar, poate scurta, de asemenea, durata unui focar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu